Känner du dig vetgirig?

0

God morgon du härliga läsare!

Nu har kylan tagit ett grepp om åtminstone lilla Ramlösa och igår var första dagen jag gick ut med mössa! Inte suveränt för frisyren, men nödvändigt.

Dagens kort säger att energierna är sådana att du kan känna dig extra nyfiken och vetgirig just nu. Det är lättare för dig att ta in ett helt nytt område att utforska. Nyfikenheten blir en drivkraft som för dig vidare och om du inte agerar på den nu, blir det kanske svårare att få fatt i den senare. Du vet, allt går så mycket enklare när man är motiverad. Det gäller allt från städning till att sluta röka dessutom. 

Har du fått nytt jobb eller nya arbetsuppgifter? Ny hobby? Känner dig sugen på att rensa ur garderoberna? Lära ett nytt språk? Ta ett kliv i din andliga utveckling? Något är det som hänt – eller inom kort sker – som gör att du får en nytändning och, som sagt, en nyfikenhet som gör att du vill undersöka och lära dig mer.
Om du för tillfället känner att du har stagnerat och att allt går i gamla hjulspår så öppna ögonen för det nya som är på väg till dig.
En del av er har redan påbörjat resan och förstår precis vad det är kortet menar. 

Dagens affirmation: Jag är redo att lära mig mer. Jag gläder mig åt alla trevliga upplevelser och möjligheter jag får. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke