Dagens tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!

Redan torsdag och bara en morgon till då jag måste använda väckarklockan och innan jag får stiga upp valfri tid. Har tänt en brasa då det var lite svalt här inne och det är dags att mysa med korten en stund.

Känslan i kortet för idag är att något har försenats eller känns trögt. Planer du haft verkar inte alls realiseras och du kan lätt känna dig osäker på om de går att genomföra alls. Kanske sneglar du redan mot andra öppningar och möjligheter då du tycks befinna dig i stängt läge?
Håll dig lugn. Stanna upp ett tag och fundera över om det finns annat du bör göra eller om du tjänar mest på att vänta ett litet tag till. Det finns ingen anledning att forcera något om du tror på själva grundtanken, och vissa saker kan du ändå inte “fuska” dig igenom eller skynda på.

Se gärna över dina valmöjligheter men ta det lugnt med själva beslutet. Svaret kommer till dig när det är optimalt att agera eller när saker plötsligt faller på plats enligt ursprungsplanen.

Dagens affirmation: Jag litar fullt ut på att mina planer går i lås! Jag tar tacksamt emot  all hjälp från universum. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke