Dagens tarottanke

0

God morgon du härliga läsare!

Vilket fantastiskt kort att få upp just idag känner jag. Måndag, ny vecka ligger framför oss och vi har resten av våra liv att forma. 
Kortet som beskriver energierna i vår närtid handlar om att skapa nytt när du inte är nöjd med hur saker och ting är just i dag. Du har alltid möjlighet vända dina tankar till en positiv vinkling så att du slipper få in mer elände eller oönskade situationer. Istället utmanar du dig att hitta nya sätt att arbeta med dina energier där alla möjligheter ligger och väntar på dig.

Du är medskapare av din verklighet, det är viktigt att ha i minne. Just i detta nu flödar din kreativitet och du kan också mer livligt föreställa dig den utgång du önskar kring saker och ting, vilket gör det lättare att manifestera och hålla fokus på rätt saker. Du har nu möjlighet att göra rätt val både i relationer och situationer när du väljer med hjärtat och fokus på målet. Hur vill du må? Hur vill du leva och ha det runt dig? Lita på processen och tacka universum för all hjälp.

Dagens affirmation: Jag har nu alla möjligheter att skapa den framtid jag drömmer om. Allt utvecklas på ett sätt som är till mitt eget bästa! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke