Fokusera på det positiva

0

God morgon du fantastiska läsare!
Dagens kort uppmuntrar dig att ägna tid åt det “roliga”. Att tänka efter vad som gör dig glad och försök sedan få in det i din kalender. Om det är att dansa, pyssla eller arbeta i trädgården har ingen betydelse
Försök hitta de positiva och roliga sakerna i ditt arbete så att det blir lättare att uppskatta vardagen och förmånen att ha ett arbete och en lön t.ex.
Om du inte känner att du trivs med jobbet i dagsläget så försök ändå uppskatta det som du tycker om, det kan vara kollegor kundmöten, arbetstiden eller vad som helst. 
Börja med att tacka för de guldkornen och arbeta därifrån tills du kan byta till ett jobb som bättre överensstämmer med din energi och hur du vill ha det. Använd din kreativitet i arbetet och känn hur det ökar flödet på ett positivt sätt. Jobba med affirmationer kring situationer och se att det gör skillnad!
Om du idag har en situation du verkligen inte trivs i, så försök föreställa dig hur du VILL ha det mer ofta än du suckar över det du inte vill ha. Dagdröm gärna och tänk hur fint det kommer att kännas när du får din önskan uppfylld. Leta så många positiva saker i ditt liv idag, som det bara går, även utanför jobbet. Lika attraherar lika och du vill ha in mer av det du gillar förstås!

Dagens affirmation: Jag uppskattar mitt arbete, mina kollegor och chefer. Jag vet att jag kan skapa nytt när jag så önskar! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke