Dagens tarotkort 27 maj

0

God morgon du härliga läsare!

Så är det måndag igen, men sommarlovet närmar sig med rask takt känner jag och det är inte många arbetsdagar kvar för min räkning.

Jag får upp kortet som uppmanar dig att drömma stort och låta bli analysen kring det rimliga. Om du ändå ska fantisera kan du lika gärna göra det rejält, och som du vet börjar allting med en tanke eller en idé.
Tanken kan du sedan följa upp genom att handla i enlighet med drömmen eller målet du satt upp. Känslan i kortet är att du kan vara extra taggad att dra igång ett projekt eller att du får en ny fräsch idé att förverkliga. Ta vara på flytet du kan uppleva nu och på den entusiasm du känner över att sätta fart. Dina tankar och idéer är värdefulla och du kommer säkert att känna vad som är rätt att satsa på framöver. Det kan vara allt från en ny karriär, till ett nytt sätt att jobba/förenkla eller ett renoveringsprojekt. Som vanligt finns det egentligen inga gränser utan du får känna efter vad gäller för din del.

Dagens affirmation: Jag tackar för den skaparkraft jag just nu besitter. Jag tar tacksamt emot universums hjälp och stöd. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke