Dagens tarotkort

1

Hej du härliga läsare!

Det är så där 4-5 grader ute, fåglarna kvittrar och det glänser i den regnvåta asfalten. Jag är inte så sugen på att lämna soffan och de tända ljusen, men, jag är glad att jag har mitt jobb så det går. Utan knot dessutom.
Energierna i dagens kort uppmuntrar dig att glädja dig över dina framgångar och det du hunnit samla på dig både i form av erfarenheter och materiella tillgångar. 
Ditt hem och den trivsel du skapar där, allt som fungerar med din kropp, de personer du älskar och känner dig älskad av. Fundera över allt du äger eller har åstadkommit som började som en önskan men som nu manifesterats i den fysiska världen. 
Det bästa av allt är att din känsla av tacksamhet och uppskattning förstärker din skaparförmåga och får fler önskningar att gå i uppfyllelse.
Njut alltså av (och fokusera kring) allt det goda, positiva och av upplevelserna. Jag påminner att: Det du tänker på växer! 
Därför bör du undvika att fokusera på bristen av något och istället dagdrömma om när du har allt det där du längtar efter. 
Ha en alldeles fantastisk dag!

Dagens affirmation: Jag uppskattar allt gott som kommer till mig. Jag tar tacksamt emot av universums överflöd! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Charlotte den

    Tack för dina inlägg! Jag blir alltid glad när jag läser dem. Du är alltid så positiv??

Lämna en tanke