Förvänta dig Mirakel!

0

God morgon!
En kall klar natt leder till en härlig soluppgång! Kortet jag drar idag är
Nine of Air
Ett vackert kort som pekar lite åt ett håll vi inte vill vandra.
Det framgår nämligen att några av er låter oron ta över just nu och som kortets text också skriver, förväntar du dig det värsta.
Stopp och belägg! Det finns ett sätt att förändra – inte situationen som sådan men – de energier som du håller nära dig. Istället för att endast oroa dig för hur det här ska gå eller “tänk om…” åt det negativa hållet, försök vända dem åt andra hållet.
Ja, det kan bli tufft, men det är av de tuffa lägena man lär sig. Titta ett kort tag i backspegeln! Du har säkert varit med om jobbiga situationer förr? Och här sitter du, idag! Du lever, du är med och jag är ganska övertygad om att det till och med har hänt trevliga saker i ditt liv efter det tråkiga, vid många tillfällen.
Så, du kommer att fixa även detta. Om du gör din del, tar tag i saker, reder ut så gott du kan, och ber dina guider/änglarna om hjälp så kommer du ut på andra sidan med en ny erfarenhet. Be även familj och vänner om hjälp och stöd, det kan vara en axel att luta dig mot, ett öra som lyssnar utan att komma med förmaningar, ett expertråd från någon som är insatt.
Det viktiga är att du själv känner att du tar styrningen i de fall du kan. Rör det känslor, tala ut! Rör det pengar, gör upp en budget eller avbetalningsplan. Rör det jobbet, se vad du kan förändra i arbetsuppgifter eller kanske till och med arbetsplats. Rör det barnen, ta hjälp inte bara åt dem utan även åt dig själv! Du kan behöva stöd utifrån för att få rätt verktyg att arbeta med.
Så snart du visar din avsikt att lösa den här situationen kommer universum att hänga på som ett plåster och göra allt som går för att lyckans hjul ska vända uppåt igen.
Vänd de negativa tankarna! Det kommer att kännas så mycket bättre bara av det att du själv försöker ta tömmarna och styra istället för att sitta overksam.
Dagens affirmation blir därför: Jag förväntar mig mirakel!

Ha en alldeles fantastisk dag och jag önskar dig all lycka!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke