Dagens tarotkort 15 november

0

God morgon du fantastiska läsare!

Ännu en dag att göra något trevligt eller roligt av, och dagens kort säger att du ska göra det du älskar.
Hitta de positiva och roliga sakerna i ditt arbete så att det inte bara blir ett jobb utan också tillför lite glädje.
Om du inte riktigt känner att du är på helt rätt plats idag, så försök ändå uppskatta det som du tycker om, det kan vara kollegor, några förmåner som är knutna till din anställning, eller vad som helst.
Börja i tacksamhetsänden och arbeta därifrån tills du kan skifta till ett jobb som bättre överensstämmer med din önskan.
Använd din kreativitet i arbetet och känn hur det ökar flödet på ett positivt sätt. Se vilka frön du sått och sår, och hur de växer. Gläd dig över dina framsteg.

Om du idag har en situation du verkligen inte trivs i, så försök föreställa dig hur du VILL ha det mer ofta än du suckar över det du inte vill ha. Dagdröm gärna och tänk hur fint det kommer att kännas när du kommer i mål och får din önskan uppfylld. Leta så många positiva saker i ditt liv idag, som det bara går. Lika attraherar lika och du vill ha in mer av det du gillar förstås!

Dagens affirmation: Jag gör det bästa möjliga av alla situationer och har roligt under tiden. Jag vet att jag kan skapa nytt när jag så önskar! Jag har universums stöd och hjälp varje dag! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke