Dagens tarotkort

2

God morgon du härliga läsare!

Vackert väder men fortfarande kallt på morgnar och kvällar. Jag försökte gjuta lite i går efter jobbet, men fick ta in mina alster då det blev alldeles för kyligt för att vara bra för bränningen. Något blir bra, annat får jag fundera vidare på hur jag ska lösa, precis som i livet i övrigt. Jag är envis och kör på tills det blir rätt, kan ni tro.

Samma med affirmationer! Dagens kort påminner oss om att våra tankar så småningom manifesterar sig i vår fysiska verklighet, antingen de är medvetna eller omedvetna. 
Första steget blir alltså att med fokus börja skapa sådant som du helst vill få in mera av i ditt liv. Relationer och finanser som blomstrar, en god hälsa, nya trevliga upplevelser. 
Om du fortsätter tänka som du alltid gjort får du in det du alltid fått, vilket är bra om allt är så som du önskar, men mindre roligt om du upptäcker att du hellre haft någon annan upplevelse än den nuvarande. Mer kärlek, annat jobb, etc.

De goda nyheterna är ändå att du har möjlighet att välja om. Kortet säger dessutom att nu kan det ge resultat ganska snabbt. Allt börjar med att du gör upp en plan och snart kan du börja se att något positivt händer i den fråga du fokuserat på. 
Du kan genast gå till handling och du har rätt att välja precis det du själv önskar. Ta dig lite tid i stillhet, att fokusera på allt som är roligt att tänka på vad gäller framtiden.

Dagens affirmation: Jag har möjlighet att attrahera det jag behöver och önskar! Jag tar nu tacksamt emot av universums överflöd som räcker till alla! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack för affirmationen. Kram

    • lyckoteket den

      Varsågod! <3

Lämna en tanke