Dagens tolkning

0

God morgon du härliga läsare!

Ja, man kan inte direkt påstå att den nya leken har lika vackra bilder som den jag brukar använda till dagens kort, men budskapen finns ju där, så vi provar väl några dagar till?

Dagens kort bjuder på ett litet troll, The Goblin, som vill varna dig för att hans energier nu försöker påverka dig att reagera med rädsla, ilska, känna otillräcklighet, ta på offerkoftan etc. etc.
Försök att göra ingenting snarare än att låta egot- för det är vad den lille goblin representerar här – få övertaget. Om du tycker att du befinner dig i en situation där du blivit orättvist behandlad, eller om du börjar ifrågasätta din egen talang eller kapacitet, så tillskriv den lilla goblin de energierna. Gör en utvärdering av dina egna motiv samtidigt, för att utröna om det kan ligga någon sanning i det som kortet vill kommunicera till dig. Låt honom inte påverka dina relationer över huvud taget. Han vill påverka dina känslor i negativ riktning och gottar sig åt elände.

Låt inte heller varken elakingar, nättroll, eller de energier som tydligen är i omlopp just nu dra ner dina energier utan sätt dig ner, påminn dig själv om att det gudomliga verkar i allt så bleknar The Goblin bort.
Sänd ljusa och kärleksfulla tankar till dig själv, till andra och till situationer som inte är optimala, så kommer han att dra sig tillbaka igen, i oförrättat ärende.

Ha en fin dag och kom ihåg att Du är fantastisk! 

PS! Du kan få en mer personlig läggning med min vanliga väl använda tarotlek om du önskar. Enklast når du mig via PM till Lyckoteket och jag har ett specialerbjudande på 2 månader. Ett annat prisexempel är halvårsstjärna 175:-, kvartalsstjärna 100:-

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke