Tarotkort för helgen 29-30 sept

4

God Morgon du härliga läsare!

Idag kom jag upp mycket tidigare än jag tänkte. Mitt larmsystem, drog igång kvart i sex! En ny app som tydligen tar sitt jobb på allvar. 

Så här är jag nu en tidig lördag, och drar Dagens kort.
Idag handlar det om vikten att sätta hälsosamma gränser. Det kan gälla mat, onyttiga substanser, arbetsbörda eller andra överdrifter men också ohälsosamma relationer. Den sorten som drar ner dig snarare än lyfter dig. Du är värd det bästa inom alla områden.
Först och främst måste du ge dig tid att känna efter hur du mår. Vad är “lagom” för dig? Du måste klargöra hur du vill må och leva och sedan titta på hur du skulle kunna närma dig det tillståndet. Har du något beroende i någon form? Socker, spelande, datorsurfande eller vad som? Hur kan du bryta detta och byta ut mot mer hälsosamma vanor som får dig att må bättre och som leder till något nyttigt/roligt?


Detta kommer att stärka ditt självförtroende och energierna är sådana att det just nu är lite lättare för dig att fatta de där besluten, räkna ut hur du ska göra och sen agera klart och tydligt även mot din omgivning. Du kommer också att uttrycka dig extra diplomatiskt men utan att ge utrymme för missförstånd kring vad du bestämt.

Dagens affirmation: Jag är klar över mina avsikter och följer nu vägen mot ett bättre mående på alla plan! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Inga den

  Godmorgon! Jag var också “uppe med tuppen”. Men alla sover så det gäller att ägna
  sig åt tysta sysslor.
  För min del är det grannarna jag tar hänsyn till. Själv är jag änka så jag har ingen hos
  mig att ta hänsyn till!
  Nu till ditt budskap: Det verkar alltid som “budskapet” släpar efter lite grann!
  Allt det du nämner har redan inträffat. Om jag tolkar det rätt.
  Vilket inte alls är säkert, förstås! Nej, nu tar vi en till kopp kaffe! Kram

  • lyckoteket den

   <3 Det är aldrig fel att ligga i framkant! Ha en fin lördag!

 2. Lotta den

  Åh, tack ?. Kändes som att jag verkligen skulle läsa detta nu. Ska använda affirmationen av hela mitt hjärta ?

  • lyckoteket den

   <3 Ja nu jobbar vi på mot våra bättre jag! 🙂

Lämna en tanke