Du kan skapa något nytt

0

God morgon du härliga läsare!

Jag älskar den här detaljrika bilden där farkosten liknar en båt, men tycks flyta i atmosfären snarare än på vatten. Kortet för dagen handlar om att skapa nytt när du inte är nöjd med hur saker och ting är just i dag. Du har alltid möjlighet vända dina tankar till en positiv åskådning så att du slipper få in mer elände eller oönskade situationer. Istället utmanar du dig att hitta nya sätt att arbeta med dina energier där alla möjligheter ligger och väntar på dig.

Du är medskapare av din verklighet. Just i detta nu flödar din kreativitet och du kan också mer livligt föreställa dig den utgång du önskar kring saker och ting, vilket gör det lättare att manifestera och hålla fokus på rätt saker. Du har nu möjlighet att göra rätt val både i relationer och situationer när du väljer med hjärtat. Lita på processen och tacka universum för all hjälp.

Dagens affirmation: Jag har nu alla möjligheter att skapa den framtid jag drömmer om. Allt utvecklas på ett sätt som är till mitt eget bästa! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke