Dagens tarotkort

2

God morgon fantastiska du!
Jag får även idag upp ett underbart kort som visar att ödet är i synk med dig just nu. Du kommer att upptäcka en massa till synes slumpartade händelser som i slutänden visar sig vara rena lyckokastet. Du påminns om hur vi alla hänger ihop på ett högre plan och hur universum arbetar för att uppfylla just dina mål och önskningar (som för oss alla).
Kanske möter du någon eller några personer som kommer att hjälpa dig med exakt det du gått och funderat på, leder dina tankar i en helt ny riktning eller annat. Du kan komma att tänka “vilket tur att jag sprang på just dig”.

Kom ihåg att du samskapar med ditt högre jag och universum så att du fortsätter skapa önskade saker snarare än på bristen av det.
Om du känner dig extra känslosam just nu, så låt känslorna stiga och falla tills de stora vågorna ebbat ut. Var närvarande i dina känslor men låt dem inte ta över utan bara passera.

Vi får alla vår beskärda del av motgång, men vi kan också alla göra något bättre val för att komma på rätt spår igen. Ni känner till talesättet, “göra lemonad när livet ger en citroner”. 
I det här fallet känns det dock mest som flyt så att du känner att universum gör sitt bästa för att ta hand om dig.

Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot universums hjälp och kärlek! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Tack!?

    • lyckoteket den

      <3

Lämna en tanke