Dagens tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!

Välkommen till en ny fin fredag. 
För er som varit inne på sidan tidigare är det ett bekant kort som dyker upp idag. 
Du har kraften och makten att manifestera allt det du önskar så länge det är en sann önskan som är till ditt eget bästa. Är du redo att ta emot av överflödet?
Ställ in dig på rätt våglängd, höj din energi genom positiva och glada tankar och öppna slussarna. Kortet indikerar att du just nu har alla möjligheter att förverkliga drömmar och att det handlar om att vara fokuserad för att hålla dig på rätt spår. Har du planer på var du vill komma eller vad du ska använda överflödet till så håll dig till dem.
Det är lika viktigt att ha en fot i vardagen och se till att det dagliga jobbet blir skött förstås. Som i allt annat gäller det att ha en fin balans. Känn glädjen i att utföra ditt dagliga arbete som lägger grunden till det som du skapar för framtiden. Känner du dig låst i någon situation så tänk dig förbi denna och vidare mot målet. Låt det som låser dig släppa sitt grepp, fort eller långsamt beroende på den enskilda situationen, men låt det gå framåt. Vill du bli skuldfri till exempel så kommer det att ta olika lång tid beroende på hur det ser ut för dig och andra. En stor skuld tar ofta lite längre tid att beta av, men för varje 20-lapp du kan minska, så är du ett steg närmre målet och samma princip gäller i andra sammanhang, om än på annat vis.
Det jag känner in i energin är påminnelsen om att även ett litet steg är ett steg i rätt riktning! Tänk därför inte på hur långt det är kvar utan gläd dig åt att framsteget istället för att bjuda in mer av samma framgång snarare än att sakta ner processen genom att fokusera på “felet” eller “hur länge dröjer det?”. Du har just tagit ett kliv! 

Ha en alldeles fantastisk dag och helg med glada upplevelser och tankar! Minsta lilla sak som är till glädje startar den positiva spiralen! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke