Dagens tarotkort 10 nov

0

Hej du fantastiska läsare!
 
Idag väljer jag att ta kort enbart ur den nya leken jag köpte i Midtown Manhattan i en spännande butik. Det stod bokaffär i beskrivningen men den doftade rökelse, hade fullt av litteratur inom det andliga eller lite mer mystiska hållet plus kristaller och mycket mer. Inte en klassisk roman eller uppslagsverk i sikte! Jag kommer säkert att besöka den fler gånger om jag har turen att få återvända till New York.
Vi känner inte varandra, leken och jag, men man måste börja någonstans så vi startar en trevande konversation och ser vart det leder. 
 
Vi startar med ett kort som kan se väldigt mörkt och olycksbådande ut, men som faktiskt kommer med nyheter av ett godare slag.
Du kan nu förvänta dig att slippa dina “bojor”. Det handlar om befrielse från begränsningar du upplever dig ha haft och att istället bli lite friare både till sinnes och rent fysiskt. Kortet kan visa på att du nu blir befriad från gamla föreställningar, yttre hinder och mentala spärrar som du själv belagt dig med på ett onödigt sätt. Gör dig av med falska föreställningar.
Det andra kortet är inte mycket vackrare i sitt utseende men även här bedrar skenet. Kortet visar att det lönar sig att kämpa och att utmana dina egna hjärnspöken. Endast de som är villiga att arbeta med sig själv får de stora insikterna. Kortet står för uthållighet, auktoritet, stadig som en klippa och pålitlig.
Det kan vara så att en vis person med de kvaliteterna gör inträde i ditt liv just nu, eller så är du den personen åt andra. Stora insikter kommer ur möten du gör.
Är du beredd på att ta ännu ett steg på utvecklingstrappan? I så fall är det nu du har chansen.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke