Dagens tarotkort 21 sept -18

4

God morgon du härliga läsare! 

Så är fredagen här igen och jag ser fram emot sovmorgon under helgen. Nu börjar det bli lite mörkare när jag stiger upp, men jag önskar ändå att vi får behålla sommartiden så att vi får lite ljusare på eftermiddagen. Vi får se hur det blir nästa år när allt detta ska bestämmas.

Men nu till dagens kort och även idag får vi upp ett som är nytt för oss.
Kortet är en förstärkning av de tidigare positiva korten vi fått i våra läggningar. Dina affirmationer håller på att ta fart nu, det kan ske snabba förändringar, men handlar om även att förändra “platsen” d.v.s. resor och transformation.
Nu är du i synk med ditt högre jag som samarbetar med dina medvetna tankar i arbetet att manifestera dina drömmar, att nå målgången i det du arbetat för att uppnå.
Var nyfiken och positivt inställd till de nya saker du nu får uppleva, de nya vyer du får och allt som öppnar sig som möjligheter för dig. Upptäckterna kring dig själv inte minst kommer att bli ett härligt äventyr!

Uppskatta dig själv och din kropp, ös kärleksfulla tankar över allt som du vill förbättra. Forskningen visar att den energi dina tankar sänder ut kan förändra vibrationerna hos föremål runt dig. Man har gjort experiment på växter och till och med på vattenmolekyler! Fundera därför över vad du sänder för signaler till dig själv och din kropp, din hälsa. När du nu är i ett så bra flöde och “momentum” så passa på att förstärka genom dina kärleksfulla tankar som sänder ut helande och gynnsamma energier.

Dagens affirmation: Jag uppskattar min kropp ner på cellnivå och tar tacksamt emot möjligheten till självhealing.
Allt är bra i mitt liv som är fyllt av nya möjligheter på alla plan. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Erika den

  Tack, jag försöker, även om det idag känns mer eller mindre hopplöst… ett tungt hjärta, ovisshet om framtiden…

  • lyckoteket den

   <3

 2. Kristina Ucinska den

  Tack så mycket. Ska skänka massa kärlek till min kropp och tar tacksamt emot möjligheten till självhealing

  • lyckoteket den

   <3

Lämna en tanke