Dagens tarottolkning fredag

0

Hej du fantastiska läsare!
Nu gäller det att försöka att hålla sig objektiv och rättvis. Låt inte dina känslor stå i vägen för sanningen eller hur du hanterar en situation.
Det är så lätt för oss att övertyga oss själv genom att ge argument som stöder det våra känslor längtar efter. Men, vill vi nå sanningen och inte bara tillfredsställa våra egon, så är det bra att försöka ifrågasätta även oss själva och våra motiv.
Vill du reda ut det här och få ett rättvist avslut eller vill du “ha rätt”?
Det vill säga, vill du offra någon eller något annat för att du ska kunna motivera att det är synd om dig, eller att du är ett offer i situationen?
Kortet tror på att du mår bäst av att se sanningen kring det hela, och att dra lärdom av den så att du växer som person. Det kan hända att även en objektiv översyn visar att det faktiskt ÄR du som har helt rätt och då kan du vara säker på att det är sant.
Men försök att se om du själv har någon del i det och att i så fall handla på annat sätt nästa gång. Du håller ju på att växa och bli en bättre människa än du redan är! Och kom ihåg att det fungerar så fantastisk att man kan förlåta en människa som visar att de är villiga att utvecklas, medan det är svårare att göra det samma med en som vägrar ta ansvar för sin egen del.

Dagens affirmation: Jag utvecklas ständigt till det bättre! 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke