Kort för helgen

0

Hej du härliga läsare!
Idag har jag en helt obokad dag, vilket inte hör till vanligheterna. Det blir julbak och pyssel i sakta mak så att jag hinner njuta av dagen.

Kortet vi får upp för helgen är Seven of Air
Det är något som inte riktigt går i takt med oss eller tiden just nu. 
Poor timing säger kortet, vilket ju inte betyder att allt är kört, bara att det inte är rätt tid riktigt än. Kanske får du se över dina planer och se om du missat något viktigt? Glömt något som kan komma som en mindre trevlig överraskning i sista momangen?
Dessutom får jag upp att du kanske får ta och kolla upp lite vad övriga inblandade kan ha för motiv. Kanske är de inte riktigt med på grund av samma orsaker som du är?
Självklart kommer detta att vara olika för er alla eftersom ni har unika situationer var och en. Tolka därför in enbart energierna och översätt dem till er egen plan eller situation för att få kläm på vad detta påpekande kan gälla.
Allt går att rädda, men ta det lite lugnt just nu istället för att pressa på i en situation som inte är mogen än.
Se gärna över dina planer – ju större desto viktigare – för att se att det inte är du som missat något. Ta hjälp av någon med expertis om så krävs, då de kanske har andra infallsvinklar eller fakta än du själv har.
För de flesta av oss kommer detta att gälla mindre saker med mindre påverkan förstås!

Dagens affirmation: Alla svar jag behöver kommer till mig just nu! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke