Se med nya ögon

0

God morgon härliga läsare!
Idag vaknade jag alldeles för tidigt och steg upp några minuter innan väckarklockan ringde.Det känns som om jag är lite i otakt med tiden för tillfället, men det ska väl gå att inrätta sig i ledet igen så att jag är pigg när det är meningen och sover när man bör sova. 

Dagens kort handlar om samarbete och att dra sitt strå till stacken på arbetsplatsen och i andra sammanhang. Tillsammans är det lättare att få saker att flyta på smidigt.
Det är en fördel att dra nytta av dina kreativa talanger också. Att hitta annorlunda lösningar eller nya sätt att arbeta är bra, för det är så lätt att bli det vi kallar “hemmablind” när man stretat på under en längre tid! Du kommer att uppmärksammas och du får uppskattning från kollegor och chefer när du visar att du inte vill stagnera utan försöker tillföra något nytt. Tänk på det hela som om du kom in för första gången, och vad du lägger märke till. Även i hemmet är det roligt att emellanåt försöka se det med en utomståendes ögon. (Inte allt för sällan inser man hur mycket man kan rensa bort eller städa undan) 

Dagens affirmation: Jag har förmåga att förnya mig och min omgivning genom min kreativitet och nyfikenhet. Jag förändrar till det bättre och får både mig själv och andra att må bra! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke