Fokusera och fatta ett beslut

0

God morgon i mörkret! 
Så här dags är det beckmörkt men än så länge hinner det ljusna innan jag kommit till arbetet som tur är. Just nu sitter jag här med tända ljus och plirar lite över kortet jag fått upp i dag.
Det känns “skyndsamt” det här kortet om jag ska beskriva det med ett ord. Tidsaspekten kommer att spela in då något händer och du omedelbart måste fatta ett beslut. Det här går inte att sätta åt sidan “så länge” utan du får ha prio 1 på saken som seglar upp i dag eller i närtid. Vad det rör sig om kommer att vara individuellt för var och en av er, men energin är sådan att det behövs både brådska och eftertanke samtidigt. Ta det på allvar och skjut inte undan frågan men gör en så väl övervägd handling som möjligt. Du behöver ta dig tid att tänka igenom det hela, men gör det först av allt utan att låta dig distraheras av mindre viktiga saker under tiden.
Det kan vara allt från att tacka ja till ett nytt jobb, att bestämma dig för det där boendet, till att lösa ett hushållsproblem på bästa sätt. Laga eller köpa nytt? Det kan som sagt gälla allt mellan himmel och jord, och bara du vet vad “din grej” är just nu.
Kortet beskriver en passionerad och självsäker person så min känsla är att du kommer att känna dig trygg i ditt val! 

Dagens affirmation: Jag får tillgång till alla fakta och agerar därefter utifrån hjärtat! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke