Dagens Tarotängel

0

God morgon härliga ni!
Idag är det mycket höst i luften och diset ser rått och fuktigt ut. Men än så länge har jag tända ljus, varmt kaffe i koppen och en stund för mig själv innan jag måste ge mig av. Det är en förmån att få njuta av “nuet”. Vi borde öva mer på att stanna upp och lägga oro och planer åt sidan för att bara njuta av några minuter som ju faktiskt är “perfekta”. Om det är i naturen, soffan, badet, har ingen som helst betydelse. Det som är viktigt är att just DU upplever denna stund helt och fullt, utan tankar på framtiden.
Dagens kort passar bra in på mina morgontankar ser jag. 

Five of Earth
Kortet som säger att vi nu kan oroa oss lite eller känna oss osäkra, Kanske i synnerhet när det gäller vår försörjning eller ekonomi. När kortet föreslår att du tar hjälp av andra betyder det inte att du ska låna pengar (utom i vissa fall när det är nödvändigt för att lösa en akut situation) utan att du ska försöka få igång flödet.
Det kan gälla ett extrajobb, tips på hur du strukturerar upp din budget eller ekonomi, placerar pengar, eller hur du får tips på attraktionslagen och hur du själv kommer igång lite bättre med dina affirmationer. Alla sätt som får din ekonomi att stärkas, kort uttryckt.

Dagens affirmation blir därför: “Mina intäkter ökar stadigt och jag tar tacksamt emot av universums överflöd!” 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke