Din intuition ökar

0

God morgon kära läsare!

Jag är redan igång med “pyssel” men tar mig en liten paus för dagens kort.
Idag visar det på energier som antyder att du nu kan uppleva en ökad intuition, som om dina förmågor stärks. Detta är särskilt sant för dig som övar på ett aktivt sätt. Det behöver inte vara några stora åtgärder eller övningar alls. Det räcker att du på ett medvetet sätt försöker känna efter vem det är i andra änden av luren när det ringer. Eller att du funderar ut andra saker som du “gissar” på. Det har egentligen mindre betydelse att du har rätt, än just att du övar. När du försökt några gånger minskar prestationsångesten, som annars oftast är den som sätter krokben för oss. Det som kommer till dig ska komma nästan automatiskt och ansträngningslöst.  Ju mindre analyserande, desto högre träffsäkerhet brukar vara receptet.

Kortet visar också att en kärleksrelation är i en fas där den utvecklas och stärks. Affirmera gärna för att hjälpa de energierna.

Det är överlag det positiva som regerar just nu, så njut och ta till dig av möjligheten till personlig utveckling och sunda relationer.

Dagens affirmation: Jag utvecklas ständigt, både genom aktiv handling och omedvetet, till det bättre! Allt är bra i mitt liv! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke