Dagens Tarotkort

2

God morgon!
Idag ska jag ut och röra betong för allt jag orkar. Har förberett formar och har dessutom ett par spännande projekt som härdat klart och som ska få se dagsljus. Alltid lika spännande att se hur lyckade de är. I kväll är det dags för budskapskväll och den ser jag verkligen fram emot.  En fullspäckad dag alltså!
Medan jag dricker mitt morgonkaffe drar jag förstås kort över dagens energier:

Seven of Fire
Skulle du få lite mothugg eller motstånd idag så ta det med ro. Nappa inte på kroken att ge dig in i någon sorts “pajkastning” utan stå för dina egna åsikter och avsikter bara. Du vet ju ändå att detta är rätt för just dig, och vad andra tycker har mindre betydelse. Stå på dig om de framhärdar. Du har en drake till hjälp och behöver inte backa, men inte heller anfalla.
Kanske behöver du också lära dig ordet “Nej”?
Om du brukar gå med på saker som du egentligen inte alls vill, så är nu rätta tiden att ta tillbaka ansvaret och valet om du vill gå med på det eller ej.
Det som händer är att du får mer respekt när du vågar stå upp för dig själv. Skulle någon bli sur så är det för att de brukat utnyttja dig och nu tappar sin säkra källa. Låt inte folk ta din hjälp för given, men hjälp till när du själv känner att du kan och vill. När det är av de rätta skälen och inte för att någon lärt sig utnyttja din snällhet men sällan ger tillbaka när du själv behöver hjälp.

Dagens affirmation: Idag är den bästa dagen på länge!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jaanika den

    Tack, det behövde jag läsa idag. Måste ge svar på varför jag svarar “Nej” till en viss fråga och det är ju just därför …. <3 så rätt kommen ! De som alltid har fått "Ja" kan inte förvänta sig ett nej utan att bli osäkra och "Känna sig oälskade" och jag har tyckt synd om de då. Men inte längre ! Tack

    • lyckoteket den

      Tack själv för feedback! Ibland behöver man bara en liten påminnelse för att hamna på rätt spår igen. <3

Lämna en tanke