Dagens Tarottolkning

0

Idag skiner solen men blåsten vill inte ge med sig. Min ena lillebror fyller år och jag ska ringa och sjunga vackert för honom senare idag när jag vindpinad kommer in efter trädgårdsarbetet.
Dagens kort blir Three of Air
Ett lite sorgligt kort kan jag tycka som talar om att vara ledsen och behovet av att hela och läka dig själv. Det är också dags att förlåta både dig själv och andra. Som ni vet brukar det vara enklare att förlåta andra än sig själv (om man inte är den typ som vägrar se sina egna tillkortakommanden förstås) men försök att ge dig själv samma tillåtelse att göra fel, som du ger andra. Ingen av oss är ofelbar och ibland blir de där misstagen mer kostsamma än andra gånger. Det är trots allt få saker som inte går att reparera igen.
Släpp ut sorgen men sätt dig sedan och se över hur du kan förbättra läget, få andra att förlåta dig om du är den som felat, och hur du ska kunna förlåta någon som gjort orätt mot dig.
Det är befriande att kunna gå vidare när du släppt det hela och troligen har du själv tagit med dig värdefull erfarenhet från händelsen. Du kan alltså trösta dig med att du inte behöver begå samma misstag igen om du är uppmärksam. Varken när det gäller att lita på fel person eller att du själv gör ett övertramp. Gäller misstaget materiella ting är det ännu lättare att reparera, eller hur? Relationer och självkänsla är långt viktigare att bygga, än de materiella tingen. Så sök tröst hos en god vän eller själsfrände och dra lärdom!

Dagens affirmation: Jag har alla möjligheter att förbättra mitt liv. Jag går i rätt riktning med varje steg jag tar!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke