Tolkning för Midsommarhelgen

2

God morgon!
Vaknar till vackert väder så här på Midsommarafton och ser att alla mina vita rosor, vita klockor, prästkragar och fingerborgsblomman har slagit ut. Även de mörkt ceriseröda pionerna står i full blom. Det har hänt mycket under den vecka då jag varit bortrest med dålig internetuppkoppling och fallerande elektronik.
Nu är det äntligen möjligt att dra lite kort för att känna av energierna under midsommarhelgen.
Kortet blir The Dreamer
Det ser ut att bli livliga och härliga drömmar under midsommarnatten är det första jag känner.
Du kommer också under denna långa helg att ha trevligt och förmodligen få kontakt – antingen i levande livet eller virtuellt – med spännande personer som lyfter dig. Det ligger lite magi i luften precis som det ska under denna speciella period av året och den smittar av sig från dröm till verklighet. Min känsla är att de här nya eller nygamla kontakterna kan få dig att komma in på nya tankebanor eller funderingar kring framtiden. Beroende på var du befinner dig idag kan det vara allt från nya resor till flytt eller byte av jobb.
Var inte rädd för att följa dina drömmar, även om du inte behöver dra ut det i det extrema. Gör upp planer som du kan förverkliga utan att behöva skuldsätta dig upp över öronen eller hamna i en återvändsgränd. En liten risk får man ta för att komma någon vart och det mesta går att fixa igen. Ger du upp ett boende kan du alltid få ett annat men inte samma, som ett exempel. Det finns dock ingenting som säger att du kommer att trivas sämre på det nya, eller hur?
Utforska dina drömmar och se hur du kan förbättra ditt liv och mående. Du ska veta att universum vill att du ska lyckas!
Ta råd och hjälp av andra när det gäller detaljerna men lita på din egen magkänsla när du väljer din väg.
Ha en magisk Midsommar!
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marie den

    Tack fina! Önskar dig en trevlig midsommar!

    • lyckoteket den

      <3

Lämna en tanke