Läggning för tisdag-fredag

0

Hej du Härliga läsare!
Eftersom jag fick så brådis i morse att det inte blev tid till ett kort, kommer här för resten av arbetsveckan. 

Den 6-9 mars
Vi får upp så härliga kort att jag bara vet att den här veckan kommer att bli superbra! 
Vi börjar med Six of Earth som säger att det är positiva pengavibbar. Det kan röra sig om gåva eller vinst. Du kan få beviljat ett lån du sökt, eller så har du nu råd att betala tillbaka och avsluta ett lån! Överlag är det gåvor som kommer till dig, om det så är i form av handgriplig hjälp, eller att någon lägger ett gott ord för dig. Ta tacksamt emot gåvorna och hjälpen. Känn hur din frekvens höjs och därmed drar till sig fler gåvor.

Du kan också få feedback som är positiv och beröm för dina insatser, både på jobbet och i övrigt. Det du gör just nu visar hög kvalitet och du lägger dig vinn om att göra så bra i från dig som möjligt, om det gäller fysiska alster eller tjänster. Försök hålla samma höga kvalité på ditt jobb så får du snart fler chanser till både intäkter, löneökning och bekräftelse på din förträfflighet. Tacka och ta emot!

Just nu bör ditt självförtroende också vara stigande och du känner dig mera öppen och utåtriktad. Det är ju det som sker vid positiv förstärkning. Glöm inte bort att också sprida samma glädje genom att tala om för andra när de gör något bra. Inte ljuga eller fjäska, utan fokusera på de positiva bitarna hos dina kollegor och vänner så stärks dessa.
Plocka fram din kreativitet för att lösa olika problemställningar. Det kommer att gå som en dans just nu.
Nya dörrar och möjligheter öppnar sig för dig och du bestämmer själv vilka du vill hoppa på! 

Ha en fantastisk vecka 10 och håll kvar dessa energier så länge du bara kan.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke