Kort för helgen

0

Hej härliga läsare!

Idag får jag upp ett kort ur vattensviten till oss. Det visar att allt bör vara lugnt på relationsfronten just nu, och du lägger mest tid på de värdefulla personerna i din närhet. Om det är familj, partner, vänner är av underordnad betydelse. Min känsla är att du söker sällskapet av de som du kan vara dig själv med, och som du litar fullständigt på.
Vårda dina relationer och du kommer att upptäcka att alla dina behov tillfredsställs, både materiellt och emotionellt.
En god konversation är inte heller att förakta så försök få lite tid bara med varandra, utan datorskärm eller mobil emellan. Gå ut på en trevlig cafeteria eller restaurang, ta en promenad eller ha lite soffmys. Det viktiga är att knyta an till varandra.
Uppskatta de dina och känn tacksamhet över att ha dem i ditt liv!

Dagens affirmation: Jag sprider kärlek och glädje omkring mig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke