Dagens Tarottolkning

1

God morgon härliga läsare! 
Idag vaknade jag och steg upp några minuter innan väckarklockan ringde. Det är skönt att få de där extra minuterna men hur jag än gör verkar jag “inställd” på att komma iväg ungefär samma tid ändå när jag ska till jobbet. Det vore annars skönt att komma iväg med lite mer marginal för oförutsedda händelser.

Dagens kort handlar också om arbete i viss mån. Om vikten av att vara en i gänget, att samarbeta för att nå målen på enklast och snabbast väg.
Det är en fördel att ta på fantasi-hatten och tänka lite utanför ramarna med de energier som tycks råda för tillfället. Att hitta annorlunda lösningar eller sätt att spara in på utgifterna kan löna sig rejält! Det kommer att uppmärksammas och du får uppskattning från kollegor och chefer. På en del företag har man dessutom ett belöningssystem med bonus åt de som kommer med de bästa idéerna. Även om du inte arbetar på en sådan arbetsplats kan de säkert hitta på sätt att premiera dig om du har en bra idé som hjälper företaget. Har du en egen verksamhet påverkar det din ekonomi positivt på ett mer direkt sätt.

Hör du till dem som läste gårdagens tolkning så vet du att veckan är inriktad på en positiv ekonomi över huvud taget. Ekonomi och relationer blomstrar, och det är ju inte dumt något av det. 

Dagens affirmation: Pengarna strömmar in i mitt liv. Jag förtjänar dem och använder dem för mitt eget och andras bästa! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke