Dagens tolkning 13/12

0

God morgon härliga läsare!

Idag får jag upp en påminnelse till oss. För någon dryg månad sedan fick vi upp kortet som puffade lite på oss vad gäller att skjuta upp saker och ting. Eller snarare påminner oss om att ta tag i saker istället för att förhala.
Känner du att du har något som du länge sagt att “nu ska jag börja…” eller “NU ska jag ta tag i det där…. ” och sen hände ändå ingenting?
Tänkte väl det! 
Det kan vara saker som rör din hälsa också, att du har sagt att du ska börja sköta om dig själv bättre, både kroppsligt och själsligt. För andra kommer det att vara rent praktiska åtaganden, Titta över viktiga papper, storstäda, höra av sig till någon man inte varit i kontakt med på länge. Listan kan göras lång och du kommer att veta exakt vad kortet menar när det gäller dig.
Så, nu tar vi oss i kragen och får undan minst en sak på vår att-göra-lista. Känner du att du blundat så till den milda grad att du inte ens har en lista är det kanske där du ska börja? Fundera ut vilka saker du hade tyckt det var skönt att ha överstökade eller ha kommit i gång med och beta sedan av den. Du kommer att känna det så mycket bättre sen!
Allt är inte så där enkelt och rättframt att bara starta upp, utan vissa saker kräver förberedelser eller att man pratar sig samman med övriga familjen eller din partner. Var du än börjar är det bara positivt så sätt nu igång och börja dra i någon “tråd” så ska du se att resten följer!

Dagens affirmation: Jag får massor gjort idag och det känns både roligt och enkelt! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke