Dagens Tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!

Idag bytte jag pass med en kollega och fick på köpet sovmorgon! Behövdes, för jag tror att jag sovit nio timmar i sträck (och enligt min stackars man snarkat) 😉

Dagens kort betyder att du har förmåga att vara ledare samtidigt som du lyssnar på vad andra tänker i frågan innan du beslutar dig. 
Känslan är att du kan vara behjälplig i någon situation, inte bara med händerna och praktisk hjälp, utan också som känslomässigt stöd till andra. Som medlare när känslosvallet slår till hos dina nära och bland kollegor. Att gjuta olja på vågorna.
Var generös med din omsorg och kärlek till andra men också till dig själv. Försök att plocka bort den fördömande attityden vi ibland kan få när någon inte gör som vi skulle hanterat samma händelse, och känn in så neutralt du kan. Vem vet hur du hade reagerat i exakt samma situation och med samma erfarenheter i bagaget?
Guida istället med vänlighet in tankarna på ett bättre spår som leder till en bra kompromiss som alla kan leva med.
Undvik att dras med i pajkastning och ordstrider utan använd din goda energi till att lugna ner situationer istället.
Var en god lyssnare till de som bara behöver “ett öra” egentligen. Att få bli hörd och pysa lite ur ventilen, så att allt lugnar sig. Du har den förmågan!

Tänk att vi alla hör samman på ett högre plan och att du därför bör se på både dem och dig själv med ett välvilligt öga.

Dagens affirmation: Jag balanserar upp energierna i alla mina möten och får ut mycket gott av detta. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke