Gör din del av jobbet

0

God morgon du härliga läsare!

Idag blev det pannkaksfrukost här. Det gäller att ta tillfället i akt då min man arbetar varannan helg. Det gör det lite extra mysigt när vi kan äta frukost tillsammans.

Dagens kort blir två stycken då jag fick upp 3 of Fire och det inte är så länge sedan vi kikade på det. 
Du är medskapare av din verklighet. Just i detta nu flödar din kreativitet och du kan också mer livligt föreställa dig den utgång du önskar kring saker och ting, vilket gör det lättare att manifestera och hålla fokus på rätt saker. Du har nu möjlighet att göra rätt val både i relationer och situationer när du väljer med hjärtat. Lita på processen och tacka universum för all hjälp.

Det andra kortet blir Messenger of Earth som visar att du gör din del av jobbet. Om du känner att du lämnat alltför mycket i händerna på universum och bara sitter och väntar kanske det är så att du får sätta lite fart själv och vara aktiv i ditt sökande efter det du vill uppnå.
Här handlar det om uthållighet och att envist följa sin väg även när man inte kan se runt nästa krök.Universum lovar att det betalar sig i slutänden.

Dagens affirmation: Jag har nu alla möjligheter att skapa den framtid jag drömmer om. Allt utvecklas på ett sätt som är till mitt eget bästa! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke