Positiva tankar och en tolkning

0

Läste just ett inlägg från en väninna som hade hört någon säga:
Hope and fear can not occupy the same space. Invite one!

Vilken vacker tanke! Att tränga undan negativa tankar kring allt som skett och sker runt oss, och istället inrikta oss på att bjuda in mer hopp! Självklart dyker ibland de mörkare tankarna upp, eller en känsla av hopplöshet, men när vi märker detta kan vi låta den känslan driva iväg likt molnen och istället tänka hoppfulla tankar kring det hela.
Man brukar säga att det inte finns något ont som inte har något gott med sig, och det stämmer ju. Med det som hänt i världen har vi också blivit visade på både mod, hjälpsamhet och en stärkt sammanhållning. Låt oss fokusera på detta istället och bjuda in mer.

Jag har läst någonstans för längesedan att det är tio gånger lättare att ta till sig en negativ tanke än en positiv!
Det känns ju märkligt, men också sant. Därför att när vi släpper in rädslan blir vi oroliga att det ska gå så illa som den negativa tanken antyder och då fokuserar vi på negativa energier. Låt oss tillsammans försöka leta upp alla positiva aspekter och belysa dessa istället, så att hoppet får större utrymme i våra tankar.

Med detta sagt drar jag ett kort och ser vilka energier korten har idag.
Och vilken tur!  *ler*

Vi får upp kortet The Sun. Archangel Uriel.
Detta kort säger exakt det jag pratade om ovan. Tro på dig själv och din förmåga att vända saker mot det positiva hållet. Det blir en lycklig utgång av situationen när du fokuserar på det som för saker och ting framåt, stärker din position eller åsikt. Du har nu lättare för att få alldeles utmärkta och ovanliga idéer som leder dig vidare på den väg du valt.
Du är på rätt väg i din personliga utveckling och allt du gjort fram till nu personligen och andligt, kommer att leda dig mot häpnadsväckande resultat. Det är dags att ta ett kliv till och du kommer att märka skillnaden i din förmåga eller gåva. Känn de positiva vindarna blåsa och var ödmjuk och tacksam inför upplevelsen. ❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke