Om healing och Auran

4

 

Så härligt det var att få ge healing idag. Även en distanshealing kan ge en häftig upplevelse och jag är så glad och tacksam över att få vara en del i detta.
Nu känner jag verkligen att jag är igång igen och jag hoppas få förmånen att göra lite skillnad. Jag tänker inte heller glömma att hela moder jord med alla invånare. I tider som dessa behöver vi fokusera extra mycket på kärlek och förlåtelse, att hela både platser och situationer genom att föra in mer ljus istället för mer rädsla. Jag gick med i en grupp på facebook där vi gjorde grupphealing inriktad just på vår planet och allt vad där finns. Det var också en jättehäftig upplevelse där jag “såg” mig själv och andra dras ut i atmosfären där vi bildade en stark ring runt jorden och sände ljus och helande energier tillsammans. Sedan tycks den ha stannat av, den där gruppen, men det finns ju absolut ingenting som hindrar att jag själv drar igång en, eller hur.
Det finns så mycket nytt att upptäcka inom de här områdena och idag gjorde jag en överraskande upptäckt när jag hamnade på en bodybuildingsida (typ) trots att jag inte alls är någon styrkelyftare eller muskelbyggare av något slag som helst. Min träning inskränker sig till promenader.
Men, det var så att min vanliga nyfikenhet och önskan om att lära mer och utvecklas ledde mig att söka lite på auraseende och liknande. Då hamnade jag som sagt på en oväntad sida som jag länkar till här nedan.
Den som skriver hade av en vän blivit uppmanad att prova en teknik att stärka sin kraft genom en enkel övning och tydligen fungerade detta utmärkt. Tänk så mycket det finns som vi inte kan förklara ens! Det är fantastiskt och så rolig att vi får vara med och upptäcka och utveckla oss själva i den här processen.
Läs gärna inlägget om du själv vill testa tekniken. Jag kan ju inte “stjäla” den genom att återge, men länka det kan jag.
Ha en fantastisk påskvecka vänner!

http://hardcoretraining.se/aura-och-och-kraftfalt/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Rita den

    Tusen Tack för den härliga healingen jag fick idag?
    Även stort tack för det du fick till dig om mig och som jag fick ta del av?
    Från den lyckliga vinnaren ?

    • lyckoteket den

      Tack själv för att jag fick förmånen att vara delaktig i detta. <3

  2. Doris den

    Fortsätt att ge helig till moder jord, även om din grupp stannat av så finns de så många grupper och enskilda som skickar Heling till moderjord, nätet av ljus och kärlek kommer aldrig att slut ligga runt henne ??

    • lyckoteket den

      Det är vår avsikt. <3 🙂

Lämna en tanke