Hej världen!

1

Här är mitt allra första trevande försök som bloggare. Ni får kanske ha lite tålamod med mig medan jag lär mig använda portalen med alla dess finesser, men i gengäld ska jag försöka dela med mig av något varje dag.
För det mesta drar jag ett kort och gör en personlig tolkning till detta. Det ska jag försöka vara flitig med så gott som varje dag. Jag gör inte anspråk på att sitta inne med någon mer än min egen sanning. 🙂
I övrigt får ni ta del av mina funderingar och pysseltips när det är så att jag ger mig på något nytt projekt.  Livet är fullt av överraskningar och trevliga saker om vi öppnar ögonen och delar med oss av både våra insikter och kunskaper.
Just nu målar jag köksluckor men det är inte så intressant att dela så det håller jag för mig själv bildmässigt.
Däremot får ni gärna ta del av vilket kort och vilka energier jag fick upp för just dagen.

Nine of Water
Ett riktigt positivt och härligt kort att få upp rent energimässigt. Därför säger jag grattis alla ni som lyckats vända era tankar åt rätt håll och kanske till och med petat in en del positiva affirmationer?
Kortet visar att det finns stor möjlighet att en av dina önskningar nu kan gå i uppfyllelse. Önska klokt! säger jag.
Dina bekymmer kan nu smälta undan som snö i solsken, ett efter ett. Passa på att njuta av den framgång och flyt som du har tillgång till i nuet. Känn hur skönt det är att leva och tänk så mycket roligt som återstår att uppleva.
Affirmation: Jag har framgång i allt jag företar mig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anonym den

Lämna en tanke