Budskap 21 mars

0

God morgon du fantastiska läsare!

Tänk överflöd i sin renaste form. Du kommer att upptäcka att det kan ta sig många olika uttryck och skepnader och att alla ligger inom räckhåll för dig! Det handlar inte bara om pengar och ekonomi utan om alla områden där du önskar få in mera i ditt liv. Överflöd av kärlek, vänskap, god hälsa och materiella tillgångar för att ta några exempel.
För tillfället gör energierna runt dig det extra lätt att manifestera. Det du tänker på kan bli verklighet och ta fysisk form så tänk positiva tankar. Du är som en magnet för överflöd och du fokuserar på framgång utan att behöva anstränga dig. 
Välj därför att tro att allt är möjligt och att du nu får uppleva den fysiska verkligheten som svar på dina drömmar och tankar.

Även om du inte redan har det du önskade, så försök att undvika tanken på “brist” och tänk istället: Jag älskar tanken på att få in mera av…..

Dagens affirmation: Jag väljer nu att medvetet skapa sådant jag vill ha i mitt liv. Mina önskningar kommer från hjärtat och med godhet och kärlek! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke