Överflöd

0

God morgon du härliga läsare!
De energier som råder just nu uppmuntrar dig att se det bästa i både dig själv och andra. Även när det känns som en utmaning att göra det, eller i synnerhet då kanske! 
Så länge du fokuserar på “fel och på olikheter sätter du krokben för processen att utvecklas eller hitta en kompromiss som tar mindre energi. När du gör ett ärligt försök att hitta ett gott drag eller egenskap även hos de som du inte riktigt går i takt med, kan du skifta fokus till högre energier som hjälper dig framåt i din andliga utveckling såväl som i din vardag. 
Du kan få allt du önskar. Både kärlek och pengar finns i överflöd och ingenting finns i begränsad upplaga. Det finns inte någon anledning till svartsjuka, avundsjuka, ilska, avsky eller rädsla och allt blir så mycket enklare när du handlar utifrån kärlek till både dig själv och andra. Du kan få vad du vill utan att snegla på andra eller tro att det “tar slut” när någon annan får något då det alltid finns ett överflöd.

Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot av universums överflöd och hjälp i alla situationer. Jag sprider kärlek och glädje omkring mig. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke