Dagens tarot och datorkrångel

2

God morgon härliga du!

Jag har haft ett litet äventyr då vi förra helgen var i London. Underbar resa, men på Söndagen då vi skulle hem fick vi ett sms från flygbolaget att vårt plan var inställt! Ombokade till morgonen efter. Där stod vi, utan hotell och med en bil vars parkeringstid gick ut på Kastrup flygplats. Vi löste det genom att gå in på ett fint hotell nära Victoria station, sätta oss och ringa flygbolag bl.a. Efter en dryg timma kom jag fram och fick då veta att vi själv skulle ordna hotellet och sedan kräva återbetalning i efterhand. De kunde inte ens rekommendera ett hotell på Heathrow (vi hade tidig avgång på morgonen).
Allt löste sig till det bästa och jag ordnade ett härligt rum på Hyatt Place där min flygnörd till man hade panoramafönster där han från en divan kunde se Jumbojet och andra “storheter” närma sig för landning.
För att göra en lång historia kort så hade vi det helt ok och parkeringen löstes genom en extra avgift innan vi fick upp bommen.

Neales Yard där Monty Python haft kontor. Nu populärt utflyktsmål

Vi kom hem till lunch ungefär och jag skulle gå in på min dator för att meddela kollegorna att jag skulle komma när jag fått i mig lite kaffe och ett par smörgåsar. Den visade då på en uppdatering som var “kritisk” och självklart valde jag då att ladda ner den, och installera. Bios.
Den talade också vänligt om att jag behövde göra en omstart för att den skulle träda i kraft och eftersom jag inte hunnit öppna några program än tyckte jag det var lika bra. Klickade på “Starta om nu” och datorn slocknade.
Men, den startade aldrig om! Helt svart. Inte ens strömlampan lyste.
Ni behöver inte höra om alla turer, men den är isärmonterad och mina IT-killar på jobbet har hjälpt mig extrahera en del viktig information. Jag hade nyss börjat spara på Onedrive för att vara säker på att ha allt kvar. Min externa hårddisk där jag brukar göra back-up har börjat brumma så jag vågar inte lita på att den håller. Det var bara det att i min Onedrive fanns ingenting efter 2017! Den har tydligen inte synkat och det har jag missat eftersom jag såg allt i min dator.
För tillfället försöker jag komma överens med min Mac – inbiten PC-användare som jag är. Därför har det varit lite tunnsått med uppdateringar här, men jag gör mitt bästa. Av någon underlig anledning kan jag inte välja storlek på bilderna när jag använder mac trots att det inte borde ha någon betydelse för bloggens funktioner? Datorvärlden är outgrundlig!
Här kommer i varje fall dagens kort och jag hoppas att det blir många, många fler! 🙂

Det vilar en viss tröghet över dagens kort och kanske är det dags att sakta ner ett tag?
Känslan är att något har försenats eller att tempot stannar av. Planer du haft verkar inte alls realiseras och du kan lätt känna dig osäker på om de går att genomföra alls när tvivel sätter in. Kanske sneglar du redan mot andra öppningar och möjligheter då du tycks befinna dig i stängt läge?
Håll dig lugn. Stanna upp ett tag och fundera över om det finns något du kan, eller bör, göra eller om du tjänar mest på att vänta ett litet tag till. Det finns ingen anledning att forcera något om du tror på själva idén, och vissa saker kan du ändå inte “fuska” dig igenom eller skynda på.

Se gärna över dina valmöjligheter men ta det lugnt med själva beslutet. Svaret kommer till dig när det är optimalt att agera eller när saker plötsligt faller på plats enligt ursprungsplanen.

Dagens affirmation: Alla mina planer går i lås! Jag tar tacksamt emot hjälp från universum. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson on

    Tack snälla, jag är verkligen extremt trög idag av någon underlig anledning, orkar knappt med mig själv.

Lämna en tanke