Du har kraften

1

God morgon du härliga läsare!

Dagens kort säger att du kan klara nästan vad som helst om du bestämmer dig för det. Det nästan utropar: Förvänta dig mirakel!
Minns att du är en andlig varelse i en fysisk kropp och att du besitter fler förmågor än du kan ana. Du kan påverka mycket mera än du tror bara genom att använda tankens kraft och kanske ta lite hjälp av universum på vägen.

Det är inte mycket som kan stå emot din kraft när du själv tror på den. 
Självklart talar kortet inte om att tvinga på andra personer varken åsikter eller situationer, utan mer att med hjälp av din inre vision forma din framtid.

Dagens affirmation: Jag har oändlig kraft och möjlighet att påverka min egen situation och omständigheter! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Tack jo jag är medveten om det är så nöjd med den jag är med gåvan så tacksam har den. Med nöje så kan jag höra merakel som jag känner av blir bra för mig. Dom ser min sanning. Min kamp i fysiska världen. Som värmen är ond. Jag talar för fler som upplever det. Men vågar inte göra som jag gör. Våga vara sig själv öppen åsikt. Var bättre för med mycket.

Lämna en tanke