Manifestera medvetet

2

God morgon du härliga läsare!

Att medvetet manifestera. Så kan man sammanfatta budskapet från denne filantropiske Kung. Kortet talar om för dig att du ska ha tillit och tro på att det du önskar kommer att manifestera sig i den fysiska världen på bästa lämpliga sätt. Saker och ting kanske inte alltid kommer till dig i den form du tänkte, eller på det sätt du trodde, men icke desto mindre, de kommer! Och det kommer i den form du bäst behöver antingen du är medveten om det eller ej.
Du har nu chans att se möjligheter i flera olika konstellationer och varianter. Det öppnas dörrar för dig hela tiden, om du är villig att se dem och ta för dig.
Allt detta kommer att vara utformat för ditt bästa sett ur ett högre perspektiv, eller som man brukar uttrycka det “för ditt högsta bästa”.
Du kommer nu att manifestera allt du drömt om genom att medvetet fokusera på att det finns tillgängligt och att universum gör allt för att uppfylla din önskan.

Dagens affirmation: Jag känner tilltro och förväntan när jag tacksamt tar emot av universums överflöd i alla former och på ett sätt som är till mitt eget högsta bästa!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ett fantastiskt budskap verkligen ja manifesterar varje dag och ber om universums godhet och överflödet som finns och som aldrig tar slut

    tack för ett fantastiskt budskap ännu en gång
    önskning din väg blir lyckad

Lämna en tanke