Beslutsamhet och kraft

0

God morgon du härliga läsare!

Dagens fina kort talar om att du i stort sett kan känna dig helt ostoppbar för ögonblicket. Det är som om du – när du känner dig motiverad – vet exakt hur långt du kan pressa framåt utan att knäckas. Det finns något som heter kompromiss och det är dig inte främmande, men det känns som om du hittar den perfekta balansen för framgång.
Att gå stadigt framåt, lite envist, men att inte pressa så att det går åt skogen, vilket ju kan vara baksidan när man är påstridig i övermått.
Om andra nu inte riktigt tror på dina planer så behöver du inte låta deras negativitet dra med dig i en nedåtgående spiral eller tvivel. Du vet själv vad du vill försöka åstadkomma och deras “oro” kan vara uttryck för avundsjuka eller komma ur rädsla. Du å andra sidan tycks extra målmedveten och säker i dagsläget.
Du kan få saker att hända när du följer din avsikt att nå målet. Inspirerande ingivelser kommer till dig genom dina guider och andliga vägledare om du är öppen för att ta emot, och be om, deras råd och hjälp.

Ha en alldeles fantastisk måndag, vänner! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke