Be och du får hjälp

0

God morgon du härliga läsare!

Idag får vi upp ett kort vi inte haft med tidigare vad jag kan minnas. Kortet går i linje med de föredrag och intervjuer som poppat upp på youtube på sistone där jag lyssnat till några NDU (nära döden upplevelser) som varit mycket intressanta.

Kortet säger att det är viktigt att minnas att du har ett syfte, en livsplan och att du räcker till även om du inte varken minns eller tror att du har det. Det viktiga är att du följer ditt hjärta och det du känner dig dragen till.
Vi är alla tillåtna att göra misstag och får chansen att göra rätt gång på gång. 
Du kommer nu att känna en större samhörighet med ditt högre jag och återknyta till det som är helheten. Du har möjlighet att ta större kliv på den andliga vägen och du kan lita på att du får all hjälp du behöver. Dra dig inte för att be om hjälp av ditt högre jag eller dina guider. De finns där och är rådgivare, men då vi har fri vilja kan de inte göra något om vi inte uttryckligen ber om det. Be alltså om hjälp med situationer, med din utveckling, det du känner att du vill lära dig etc. Böner behöver inte följa en speciell formel utan du ber från hjärtat, det är det viktiga.

Dagens affirmation: Jag är medveten om och tacksam över mina guider och mitt högre jag, som alltid finns vid min sida beredda att hjälpa mig i alla situationer! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke