Nu lyckas du

4

God morgon du härliga läsare!

Om du, som jag, haft ett par dagar där saker och ting hakat upp sig eller varit tröga att få fram en lösning på så kommer du att bli glad över dagens kort.
Det kommer att kännas enklare att få saker du affirmerar kring att manifestera sig. Du kan känna dig extra stark inom flera områden som för dig framåt, välvilligt inställd mot andra när du nu själv har framgång, när du vill sälja något eller främja din egen verksamhet och du har goda kreativa idéer. 
Du drar till dig goda saker nu helt enkelt, och korten ber dig försöka hålla dina energier fortsatt höga. När du dagdrömmer så känn verkligen in känslan i att ha det där du önskade, som om det redan är här. 
Universum lägger det i utkorgen så att det kan vara hos dig inom kort. Tricket är att inte tappa tålamodet när det inte kommer “nu” och börja tvivla för då fördröjer du leveransen. 
Så snart du känner att du fokuserar mer på bristen än på önskan så växlar du bara tillbaka genom en liten visualisering.
Har du svårt att göra det kring just det ämnet du tänker på, så tänk på så många roliga andra saker som möjligt. Goda minnen som får dig att skratta, saker och situationer du älskar, där du genast känner dig glad bara vid tanken. 
Att göra detta så ofta som möjligt höjer din energi så att du blir mottaglig för det du önskat. Allt du önskar ligger i pipeline så att säga, nu gäller det att inte stänga kranen för utloppet! 

Dagens affirmation: Jag tar tacksamt emot av universums hjälp att nå mina mål! 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Helt fantastiskt budskap och jag sänder ut hela tiden positiva vibrationer om att få min önska att bli sann och jag är helt 100% övertygad om att jag kommer att lyckas med mitt projekt som jag har öppnat nu

    Jag önskar dig fantastiska du en underbar dag

Lämna en tanke