Dagens tarotkort

6

Godmorgon du härliga läsare!
Dagens kort visar att energierna som ligger runt oss just nu gör att saker och ting inte går i lås eller faller på plats så fort som du önskat. Har du gett upp hoppet om att det du önskade kommer att slå in?
Om du affirmerat men inte ser resultat, försök att inte frestas att ge upp eller till att börja fokusera på bristen igen, för då fördröjer du, eller till och med stoppar det. Landa istället inom dig i tanken på att universum hela tiden arbetar för att hjälpa dig, att ge dig nya idéer och öppna nya dörrar. 
Fördröjningen kan bero på att det ligger något ännu bättre och större och väntar på dig, så att du med glädje kan se fram emot vad det kan vara för något. Det där med tidsaspekter kan vara svårt, och vi får försöka ha det tålamodet och tilliten att vänta in större gåvor eller händelser. Du ska inte heller tro att du gör något “fel” och klanka på dig själv för att du inte omedelbart lyckas. Livet är livet, och så länge du njuter av det sprider du rätt energier.
Var därför glad att du får fortsätta öva!  Det är ju en av livets gåvor. Att du finns här i nuet och har möjlighet att affirmera!

Förvänta dig att det du önskar kommer och öppna upp för att ta emot.

Dagens affirmation: Allt det bästa kommer till mig! Jag tar tacksamt emot av universums överflöd. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Tack, precis detta behövde jag läsa/ få till mig idag. Många gånger känns det som om jag tappat hoppet, jag har gett upp… Jag ska försöka mitt bästa att ta till mig av dagens budskap.

  2. Hej 🌸
    Tack för budskapet 🌺
    Vilken kortlek använder du idag? Väldigt vackert kort med mycket energi ✨✨

Lämna en tanke