Lika attraherar lika

2

God morgon du fantastiska läsare!
Dagens fina kort uppmuntrar dig att göra mer av det du älskar.
Försök hitta de positiva och roliga sakerna i ditt arbete så att det inte bara blir ett jobb utan också tillför lite glädje.
Om du inte känner att ditt jobb är sådant att det är lätt att hitta dem, så försök ändå uppskatta det som du tycker om, det kan vara kollegor, några förmåner som är knutna till din anställning, eller vad som helst.
Börja i tacksamhetsänden och arbeta därifrån tills du kan skifta till ett jobb som bättre överensstämmer med din energi och hur du vill ha det. Använd din kreativitet i arbetet och känn hur det ökar flödet på ett positivt sätt. Se vilka frön du sått och sår för framtiden, och hur de växer.
Om du idag har en situation du verkligen inte trivs i, så försök föreställa dig hur du VILL ha det mer ofta än du suckar över det du inte vill ha. Dagdröm gärna och tänk hur fint det kommer att kännas när du får din önskan uppfylld. Leta så många positiva saker i ditt liv idag, som det bara går. Lika attraherar lika och du vill ha in mer av det du gillar förstås!
Du som redan har turen att trivas har lättare att hitta guldkornen men du får också positiv effekt av den här övningen.

Dagens affirmation: Jag gör det bästa möjliga av alla situationer och har roligt under tiden. Jag vet att jag kan skapa nytt när jag så önskar! Jag har universums stöd och hjälp varje dag! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack snälla.

    • lyckoteket den

      ❤️

Lämna en tanke