Överge ditt fattigdomstänk

2

God morgon du härliga läsare!
Jag har varit upptagen av bokföring hela helgen. Det är inte min starka sida, men jag lär mig tack vare en klok vän som tar hand om mig en hel helg och ser till att jag gör rätt.
Jag känner mig oerhört lyckligt lottad som har henne och förutom kunskapen hon delar med sig av, så har vi alltid roligt tillsammans och tiden springer iväg.

Dagens kort vill ge ett riktigt pep-talk till dig. 
Du kan överge ditt fattigdomstänk!
Det är första uppmaningen. Och det har ingen betydelse om du känner dig fattig på pengar, kärlek eller annat. Det är en illusion. Du har rikedomar som överskrider allt, men kanske inte i den form du förväntade dig.
Dock börjar tacksamheten där. Att fokusera på rätt saker. På möjligheterna. Att uppskatta det man har och se hur många fler sätt man kan få in mera på gör att du öppnar dörren och välkomnar överflödet. Så lyft blicken och höj dina energier. Du har mat på bordet, tak över huvudet, kläder på kroppen, goda vänner, kanske har du turen att ha en fast inkomst, eller chans till extrajobb och att det där fasta jobbet ligger i pipeline. Den sanna kärleken kan vänta runt hörnet. Någon vinner alltid på Lotto eller hur, och din chans är precis lika stor som deras! Sök efter dina lyckobringare, saker som gör dig glad och höjer din energi, så kommer mera av det in i ditt liv.

Dagens affirmation: Jag är mer rik än jag tidigare förstod. Jag tar tacksamt emot av universums överflöd och jag använder det för mitt eget och andras bästa. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Låter så enkelt – men kan vara svårare än man tror … men det är bra att då o då bli påmind så att man kan jobba på det här med hur man tänker i inte bara den ekonomiska situationen man är i utan i alla områden av livet. <3

Lämna en tanke