Använd din kreativitet för att höja din vibration

0

God morgon du härliga läsare!

Hoppas att du vaknar till en fin tisdag. Mitt jullov är slut och jag får vänja mig vid att stiga upp i ottan igen, men det är härligt med rutiner och jag är glad åt att ha ett jobb där jag trivs med både arbetsuppgifter och kollegor.

Energierna för dagen handlar om planer för framtiden och du kan tona in på din mer kreativa sida där du tar dig an lösningar på ett för dig nytt eller ovanligt sätt. 
Även när du inte kan förstå hur allt ska gå till att lösa så kan du engagera dig genom att föreställa dig din framtid för ditt inre, så som du vill ha resultatet. Bry dig mindre om hur, och koncentrera dig på känslan du vill uppnå när du står vid målsnöret för just detta delmål. Du har redan gjort framsteg och du vet att du alltid kan justera dina drömmar och välja nytt om du känner att du hamnat snett. Gör det du älskar och använd din kreativa sida, så höjer du din vibration och förbättrar ditt mående. Din passion och glädje kommer att öppna nya dörrar och attrahera det som är perfekt för dig. Inte bara resultatet, utan också vägen dit kan vara en härlig upplevelse. Öva dig i att lita på processen, och på orden tillit och tålamod.

Dagens affirmation: Jag är medveten om att jag är medskapare i mitt liv och att universum gör allt för att ge mig det jag önskar. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke