Dagens tarotkort

2

God morgon du härliga läsare!

Det nya året är här och efter ett par blåsiga dagar är solen framme igen här i Skåne. Då jag har Jullov tittar jag på massor av spännande program och myser under filten i min soffa. En spännande bok jag tidigare läst – Döden gav mig livet, “Dying to be me” på originalspråk – gjorde att jag fick bekanta mig med Anita Moorjani. På Youtube kan man se flera av hennes videos och föreläsningar och hon har också livesändningar på Facebook. Har du inte hört något om hennes NDE (nära döden-upplevelse) tidigare så rekommenderar jag dig att googla, eller läsa boken.

Men nu när vardagen är här får jag bruka lite allvar med mina kort igen och här kommer dagens tolkning.

Du planerar nu för framtiden, ur ett kortare eller längre perspektiv, och just nu kan du tona in på din mer kreativa sida och överge de mer konventionella metoderna.
Om du övar på tillit kan du kombinera förnuft och känsla istället för att låta rädsla ta överhanden.
Du planerar nu för framtiden, ur ett kortare eller längre perspektiv, och du kan du tona in på din mer kreativa sida där du överger/kompletterar de mer konventionella metoderna. Även när du inte kan se hur allt ska gå till så kan du engagera dig i visualiserande av din framtid. Du har redan gjort framsteg och du vet att du alltid kan justera dina drömmar och välja nytt. Gör det du älskar, så höjer du din vibration och förbättrar ditt mående. Din passion och glädje kommer att öppna nya dörrar och attrahera det som är perfekt för dig. Inte bara resultatet, utan också vägen dit är en härlig upplevelse. Du övar dig i att lita på processen, och övning ger färdighet.

Dagens affirmation: Jag är medveten om att jag är medskapare i mitt liv och att universum gör allt för att ge mig det jag önskar. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke