Dagens tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!

Dagens vackra kort påminner oss om att våra tankar så småningom manifesterar sig i vår fysiska verklighet, antingen de är medvetna eller omedvetna. Därav följer att vi ibland får in saker som vi kanske inte alls önskade oss.
Första steget att räta upp skutan blir att erkänna detta faktum och så med fokus börja skapa sådant som du hellre vill uppleva. Relationer och finanser som blomstrar, en god hälsa, nya trevliga upplevelser.
Om du fortsätter tänka som du alltid gjort får du in det du alltid fått, vilket är bra om det är så att du befinner dig i exakt den situation du önskar, men mindre roligt om du upptäcker att du hellre haft någon annan upplevelse, kanske. 

De goda nyheterna är alltså att du KAN välja om. Dagens kort säger dessutom att nu börjar det ge resultat ganska snabbt. Allt börjar med en plan och nu kan du börja se att något positivt händer i den fråga du fokuserat på.
Du är en handlingens person och du har rätt att välja precis det du själv önskar.

Dagens affirmation: Jag har kraften och makten att attrahera det jag behöver och önskar! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke