Dagens Tarotkort

0

God morgon du härliga läsare!

Starta dagen med ett leende! Det lär vara så att de muskler som används aktiverar processer i hjärnan som hjälper dig att må bättre av bara farten. Vi brukar le när vi är glada, men tydligen blir man glad av att le också! 

Dagens kort gör oss också glada minsann då det säger att dina affirmationer håller på att ta fart nu, det kan ske snabba förändringar, men handlar om även att förändra “platsen” d.v.s. resor och transformation.
Nu är du i synk med ditt högre jag som samarbetar med dina medvetna tankar i arbetet att manifestera dina drömmar, att nå målgången i det du arbetat för att uppnå.

Var nyfiken och positivt inställd till de nya saker du nu får uppleva, de nya vyer du får och allt som öppnar sig som möjligheter för dig. Upptäckterna kring dig själv inte minst kommer att bli ett härligt äventyr!
Uppskatta dig själv och din kropp, ös kärleksfulla tankar över allt som du vill förbättra. Forskningen visar att den energi dina tankar sänder ut kan förändra vibrationerna hos föremål runt dig. Man har gjort experiment på växter och till och med på vattenmolekyler! Fundera därför över vad du sänder för signaler till dig själv och din kropp, din hälsa. När du nu är i ett så bra flöde och “momentum” så passa på att förstärka genom dina kärleksfulla tankar som sänder ut helande och gynnsamma energier.

Dagens affirmation: Jag uppskattar min kropp ner på cellnivå och tar tacksamt emot möjligheten till självhealing.
Allt är bra i mitt liv som är fyllt av nya möjligheter på alla plan. 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke