Dagens tarotkort 7 nov

0

God morgon du härliga läsare!

Dagens kort vill påminna dig om vikten att ta hand om din andliga utveckling. När du stannar upp en stund från det hektiska vardagslivet ger du dig själv större möjligheter till insikter och att korrigera det som kan kännas fel eller obekvämt.
Ritualer kan nu vara extra viktiga för dig för att uppnå det du eftersträvar. Meditera, be eller ägna dig åt tacksamhetsövningar varje dag och gör det till en rutin som får dig att må bra. Du lägger upp det på ett sätt som passar just dig för att du ska få ut mesta möjliga av det.
Höj din energi så att du lättare uppfattar de tecken och meddelanden som dina guider försöker förmedla, allt för att hjälpa dig.
Du är medskapare och detta ökar din förmåga att skapa det du önskar.

Jag lämnar idag ingen specifik affirmation utan lämnar åt dig att komma på en daglig ritual som fungerar!
Allt det bästa till dig! 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke